
لسیتین در غذاها به عنوان بهبود دهنده ویسکوزیته، پخش کننده و روان کننده ای عالی مورد استفاده قرار می گیرد.
به طور معمول سوسپانسیونی از قطرات کوچک یک مایع که در مایع دیگر غیر قابل حل می باشد را تشکیل می دهد. روغن در آب و آب در روغن دو نوع اصلی از این امولسیون می باشند. ساختار لسیتین به عنوان امولسیفایر به نحوی است که موجب تعامل آب و روغن می شود. فسفولیپید ها جزء اصلی لسیتین محسوب می شوند و بخش هیدوروفیلی و هیدروفوبی آن باعث شده که دو محیط غیر قابل حل را در خود حل کند.
برای خرید با ما تماس بگیرید.